Винаги е време за любов, но февруари неусетно се превърна

...
 
Винаги е време за любов, но февруари неусетно се превърна
Коментари Харесай

С какво да изненадате половинката за Свети Валентин: 4 идеи от Lidl

 

Винаги е време за обич, само че февруари незабелязано се трансформира в най-любовния месец през годината. Ако към момента не сте се подготвили с подаръците за Свети Валентин, може да почерпите ентусиазъм от специфичните седмични оферти на Lidl за този празник. В интервала от 5 до 11 февруари отворете сърцето си за романтика и многообразие от усети.

 

Плюшено мече с шоколадови бонбони

Една безконечна класика за Свети Валентин, която може да разчувства всяка душа, жадуваща за сантиментална и сладка изненада в едно. Пухкавото мече идва в комплект с опаковка шоколадови бонбони, които ще придадат спомагателна наслада на момента. Цената на мечето е 12,99 лева В Lidl се оферират и специфични плюшени играчки без бонбони на цена 6,99 лева за брой.

 

Поничка във формата на сърце

 

Едва ли ще сгрешите, в случай че за Свети Валентин подарите на половинката си красива кутия, цялостна с пухкави и вкусни понички от “Фурната на Lidl ”. Още повече, че във връзка месеца на любовта специфичните понички от Lidl ще са във формата на сърце, цялостно с благоуханен плодов заряд. Цената на това предложение е 0.99 лева за брой.

 

Кутия за бижута

 

Този подарък влиза в графата “романтично-практични оферти ”. Красивата кутия за бижута постоянно може да откри приложение, тъй като всяка дама обича и има разнообразни украшения и аксесоари. Със своята качествена направа и хубав дизайн това предложение от Lidl е същинско попадение, в случай че желаете да зарадвате любовта на вашия живот с нещо в действителност практично. Цената на кутията за бижута е 29,99 лева, само че в случай че употребявате приложението за отстъпки Lidl Plus, ще получите 7 лева отстъпка, като крайната цена на тази изненада ще стане 22,99 лева

Тайни валентинки

 

В интервала от 5 до 14 февруари в Lidl Plus имате опция да отваряте всеки ден секрети валентинки, които са под формата на ваучър. Благодарение на тях може да се сдобиете с още доста спомагателни изненади за вашата половинка, и то на повече от оптимални цени. Така че не забравяйте да проверявате приложението на Lidl, с цел да се подготвите уместно за Свети Валентин.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР